Ελλάδα

Παπανικολάου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Χρειάζονται χρόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε τι είπε ο Δημήτρης Παπανικολάου στον Μιχάλη Τσόχο…

Τη βεβαιότητα ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθούν αρκετά στη συνέχεια εξέφρασε ο Δημήτρης Παπανικολάου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. O παλαίμαχος μπασκετμπολίστας επεσήμανε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς να έχουμε συμπεράσματα και ότι είναι σημαντικό να υπάρχει υπομονή.

«Το μπάσκετ στα 90’ς μεσουρανούσε στην Ελλάδα ζούμε με τις αναμνήσεις. Δεν υπερβάλουμε όταν βάζουμε τόσο ψηλά για τις ομάδες μας. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει τι μπορεί να κάνει έχει παέι f-4 και ο Παναθηναϊκός έχει βάλει πολλά χρήματα φέτος. Δεν παιζουν όμως μπάσκετ τα χρήματα και όχι από τον Οκτώβριο. Μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον θα πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου, αλλά θα πρέπει και οι δύο να έχουν πάρει τις απαιτούμενες νίκες. Υγεία να έχουν οι παίκτες», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός έχασε κοντά στο 50% του σκοραρίσματος του. Το είδαμε και χθες ότι είχε πρόβλημα να σκοράρει αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή του. Ο ΠΑΟ έχει πολύ έξυπνο και καλό προπονητή και πιστεύω ότι και αυτός θα βρει τα πατήματα του. Τα αρχικά συμπεράσματα μπορεί να είναι και λανθασμένα, είτε αυτά είναι καλά είτε κακά.
Σαφώς και θα υπάρχει κριτική αλλά τώρα στους 2-3 αγώνες είναι πολύ νωρίς να κάνουμε κριτική».


Ο Δημήτρης Παπανικολάου στην συνέχεια αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες…

«Αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός και το κάνει καλά είναι να μπαίνουν οι παίκτες στη φιλοσοφία του. Βάζει τους παίκτες στη δική του φιλοσοφία. Έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα μπουν όλοι στη φιλοσοφία του. Θα τους τονώσει τον εγωισμό σίγουρα και η ψυχολογία παίζει. Αλλά ο Ολυμπιακός θα δείξει και πιο γρήγορα σίγουρα από τον ΠΑΟ. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα και είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ηρεμία και αυτό είναι πολύ καλό. Σαφώς όλοι δινουν τον απαραίτητο χρόνο», ανέφερε και κατέληξε:

«Μετά τις δέκα αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα συνήθως λύνονται οι ομάδες αλλά θα πρέπει να έχουν πάρει μέχρι τότε κάποιες νίκες σε κάποια σημαντικά ματς».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x