Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Είμαστε σε πρώιμο στάδιο, αλλά έχουμε δουλέψει καλά»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει τον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας ακόμα, αλλά άπαντες θα δώσουν το 100% απέναντι στο Λαύριο.

Ανέτοιμος είναι αυτή την στιγμή οι περισσότερες ομάδες μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση.

Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, οι «πράσινοι» θα τα δώσουν όλα στον αυριανό (24/09) πρώτο ημιτελικό του φετινού Σούπερ Καπ με αντίπαλο το Λαύριο για να έρθει η νίκη-πρόκριση!

«Είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο, μία περίοδο προετοιμασίας λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Δεν είμαστε στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας, ωστόσο έχουμε δουλέψει καλά και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το Λαύριο έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων με την περσινή του πορεία», είπε αρχικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Και πρόσθεσε: «Σαν Παναθηναϊκός δεν υποτιμούμε κανέναν, ούτε και υπερεκτιμούμε. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να δώσουμε το 100% και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x