Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με απουσίες»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε την αλλαγή στην άκρη του πάγκου και το συνήθειο των αθλητών του Παναθηναϊκού να παρουσιάζονται με απουσίες στα παρκέ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης του Λαυρίου και του Παναθηναϊκού για την αλλαγή προπονητή στις τάξεις του "τριφυλλιού" έπειτα από την απόλυση του Δημήτρη Πρίφτη:

«Καταρχάς να συγχαρώ το Λαύριο για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που έχουν στο γήπεδο. Θέλω να πω ότι είναι μία περίεργη περίοδος για εμάς. Αλλάξαμε προπονητή και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Κάναμε μερικές προπονήσεις, αλλά θέλουμε ακόμα. Θέλουμε να παλεύουμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος που παλέψαμε και σήμερα».

Τέλος, σχολίασε τις απουσίες του Παναθηναϊκού και υπογράμμισε ότι από ένα σημείο και μετά έμαθαν να αγωνίζονται με αυτές:

«Το έχουμε συνηθίσει αυτό. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με απουσίες και μάλιστα σημαντικών παικτών. Σε πολλά ματς έχουν κατέβει με 10 παίκτες, κουράζεσαι από το ζέσταμα. Αλλά στη ζωή πρέπει να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x