Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Όλοι μαζί σαν γροθιά για τον στόχο, το πιστεύουμε όλοι στην ομάδα»

Δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λάρισα έκανε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μιλώντας για τις δυσκολίες των ημιτελικών και τον μεγάλο στόχο των «πράσινων»

Στις δυσκολίες των αναμετρήσεων με τη Λάρισα, αλλά και την αισιοδοξία του σχετικά με το μέλλον, εξέφρασε μέσω δηλώσεών του στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

Για την έλλειψη αμυντική νοοτροπίας για την οποία μίλησε ο Βόβορας: «Συγχαρητήρια στη Λάρισα, μας έβαλαν πολύ δύσκολα και στον κόουτς για τη δουλειά και την πειθαρχία. Ομαδικά δεν κάναμε καλή δουλειά στον Μούντι, έχει πολύ ταλέντο, έβαλε πολλά σουτ από μακριά. Η αμυντική προσέγγιση πρέπει να είναι καλύτερη, να παίξουμε καλύτερα γιατί η Λάρισα είναι πολύ σκληρή και θα είναι πολύ δύσκολο το δεύτερο ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για τη συνέχεια των ημιτελικών: «Χρειάζεται καθημερινή δουλειά. Πρέπει να βελτιωνόμαστε μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε πιο υγιείς και πλήρεις από ποτέ. Όλοι μαζί σαν γροθιά για να κατακτήσουμε τον στόχο, το πιστεύουμε όλοι στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να σκεφτούμε πρώτα αυτά τα ματς και όχι τους τελικούς».

Για τις προσαρμογές που χρειάζονται μετά την αλλαγή προπονητή: «Ο κόουτς Βόβορας και το επιτελείο ξέρουν την ομάδα, τη φιλοσοφία. Έχουμε μια βελτίωση, είμαστε σε καλύτερη ροή. Παίξαμε και καλό μπάσκετ κατά διαστήματα και πρέπει να δουλέψουμε στα ριμπάουντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x