Ελλάδα

Πετρίδης: «Αγώνα δρόμου να προλάβει την Άλμπα ο Παπαπέτρου»

Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στον απόηχο της ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και στις πιθανότητες να προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στην Άλμπα ο Παπαπέτρου.

Ως πισωγύρισμα στο θέμα της απόδοσης χαρακτήρισε την ήττα του Παναθηναϊκού στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ ο Γιώργος Πετρίδης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην κακή εμφάνιση στο κομμάτι της άμυνας, εκεί όπου στηρίχθηκε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια.

em>«Είναι τεράστια η διαφορά ποιότητας. Από την άλλη βέβαια, υπήρχε το καλό κλίμα και η αίσθηση από τα τελευταία παιχνίδια του ότι βελτιώνεται. Αυτό δεν εμφανίστηκε στη Μόσχα, κυρίως στο κομμάτι της άμυνας, εκεί όπου στηρίχθηκε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Δημιουργικά ήταν καλός με 20 ασίστ και ωραίες συνεργασίες, ωστόσο έδωσε πολλά ελεύθερα σουτ στους Ρώσους. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν ένιωσε την άμυνα του Παναθηναϊκού. Μπορείς να το πεις πισωγύρισμα υπό την έννοια της απόδοσης», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των γκαρντ, για την αστοχία του Πέρι σε ακόμα ένα παιχνίδι, αλλά και για στον Μέικον.

«Από τα ζητήματα της σεζόν ήταν ο Πρίφτης να... κουλαντρίσει τον Μέικον και να μην κάνει κατάχρηση της μπάλας, να μοιράζει την μπάλα κλπ. Μετά από ένα κακό παιχνίδι στην ΤΣΣΚΑ περιμένω να δω την αντίδραση που θα βγάλει. Όσον αφορά τον Πέρι ήταν άστοχος για ακόμα ένα παιχνίδι. Είναι βαρύ, αλλά δυστυχώς με τον Πέρι είναι σαν να παίζεις στην επίθεση με τέσσερις παίκτες».

Τέλος, επιβεβαίωσε πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Άλμπα Βερολίνου, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Φλόιντ και στο ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x