Ελλάδα

Πετρίδης: «Αποκαρδιωτικός στην Πυλαία ο Παναθηναϊκός - Έχει παθογένειες που δύσκολα θα διορθωθούν»

Ακούστε το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Μετά την ψυχολογική ανάταση της νίκης με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα απογοητευτικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με σκορ 81-73.

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εμφάνιση αυτή των «πρασίνων», την οποία χαρακτήρισε ως «αποκαρδιωτική» αλλά και ως απόρροια του κακού σχεδιασμού της ομάδας. «Ήταν αποκαρδιωτική η εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είχε 24 χρόνια να χάσει από Άρη και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, και έγινε φέτος. Δεν μπορείς από τη μία μέρα στην άλλη βέβαια να ξεριζώσεις τις παθογένειες και να τις αφαιρέσεις από την ομάδα, θέλει χρόνο και γι' αυτό υπάρχει αυτή η εικόνα. Δεν ξέρω πόσα μπορούν ωστόσο να διορθωθούν, γιατί είναι κακοχτισμένο το ρόστερ», σχολίασε συγκεκριμένα όσον αφορά το ματς της Πυλαίας.

Ερωτηθείς στη συνέχεια για τον λόγο που οι «πράσινοι» δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια αλλαγή ξένου μετά την αποχώρηση του Άντριους, o Πετρίδης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός «περιμένει να φτάσει όσο πιο κοντά στα πλέι οφ, μήπως προκύψει μέχρι τότε κάποιος τραυματισμός που θα αλλάξει τα δεδομένα. Στα πλέι οφ θα πρέπει να δηλώσει στάνταρ εξάδα με την οποία θα πορευτεί. Είναι κι αυτό ένα μεγάλο πρόβλημα του χτισίματος του ρόστερ».

Τέλος, όσον αφορά τα προβλήματα της ομάδας του Χρήστου Σερέλη στη θέση «1», ο ρεπόρτερ των «πράσινων» σχολίασε πως «δεν υπάρχει πλέι μέικερ, ο Γουόλτερς είναι ασταθής και λείπει συχνά με τραυματισμούς. Ο Λι έχει ένα ντεφορμάρισμα αλλά είναι λογικό γιατί παίζει πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα. Είναι ευκαιρία πάντως για κάποιους παίκτες να δείξουν αν αξίζουν να είναι και του χρόνου στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x