Ελλάδα

Πετρίδης: «Ικανοποίησε απόλυτα τα θέλω Αταμάν ο Γιαννακόπουλος - Τι θα δώσει στον Παναθηναϊκό ο Ναν»

Ο Γιώργος Πετρίδης χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM πολύ σημαντική την απόκτηση του Κέντρικ Ναν από πλευράς Παναθηναϊκού, αγωνιστικά και οικονομικά, ενώ στάθηκε και στα στοιχεία που θα προσφέρει.

Για μια πολύ σημαντική επένδυση, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, με αφορμή την απόκτηση του Κέντρικ Ναν από τον Παναθηναϊκό.

«Είναι μια πολύ σημαντική κίνηση από τον Παναθηναϊκό η απόκτηση του Κέντρικ Ναν, σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ θα φτάσει για τους επόμενους οκτώ μήνες. Πολύ μεγάλη επένδυση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ικανοποίησε τα θέλω του Εργκίν Αταμάν με τον καλύτερο τρόπο. Μιλάμε για έναν παίκτη με καριέρα στο ΝΒΑ, πολύ καλός επιθετικά, με πολλές κινήσεις στο ρεπερτόριό του. Ειδικά στο κομμάτι της διείσδυσης είναι τρομερός, έχει σχετικά αξιόπιστο σουτ. Ο Παναθηναϊκός βάζει ένα ακόμα καλό κορμί στην περιφέρειά του. Είναι σε καλή ηλικία. Θα πρέπει να περιμένουμε 2-3 εβδομάδες για να βρει τον ρυθμό του, να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ», σχολίασε σχετικά.

Ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κι άλλης μεταγραφής, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» είναι στην αγορά και ψάχνει ακόμα έναν παίκτη, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε γιατί πλέον έχει οκτώ ξένους.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x