Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.
Αρχικά, αναφέρθηκε στον Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις του με την Παρί και προβάρει τα πράσινα, καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωσή του.
Στη συνέχεια, επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει για άλλο γκαρντ, και δεν ασχολείται με την περίπτωση του Βασίλιε Μίτσιτς, καθώς ούτως ή άλλως δεν χωράει στο παρόν ρόστερ. «Το μπαμ θα γίνει στη θέση "5". Ο Παναθηναϊκός θα πάει για έναν σέντερ και έναν παίκτη στο "3"», είπε μεταξύ άλλων.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Διαβάστε Επίσης
Επίσημο: Ανακοίνωσε Βιλντόσα η Βίρτους Μπολόνια Οι 32 πριν τον Τολιόπουλο: Όλοι οι παίκτες που έπαιξαν σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Παρθενόπουλος: «Με εξέπληξε που ο Ολυμπιακός είπε για Final 4 στο Βελιγράδι - Βέβαιοι πως θα επανεξετάσει τη θέση του» «Μένει στον Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεφ»!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






