Ελλάδα

Πετρίδης: «Δεν έχει περιθώριο για γκέλα ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι»

Με οδηγό την καλή εικόνα στα τελευταία λεπτά κόντρα στην Μακάμπι πρέπει να αγωνιστεί απόψε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για γκέλα, ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης.

Την καλή και μαχητική εικόνα που παρουσίασε στα τελευταία λεπτά κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ καλείται να παρουσιάσει σήμερα στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός (20:00), όπως ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» τόνισε πως μετά την ήττα από τον Άρη στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για γκέλα. Επιπλέον, στάθηκε και στην κακή νοοτροπία με την οποία μπαίνει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων της, κυρίως στην Euroleague.

«Πρέπει να διορθωθεί άμεσα αυτό το πράγμα στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε κάθε ματς και κυνηγάει στο σκορ. Στα πρώτα 5 ημίχρονά του στον θεσμό δεν έχει καταφέρει να πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Είναι μια έξτρα πίεση όλο αυτό, ένα ψυχολογικό βάρος. Δεν γίνεται να συνεχίσει. Δεν μπορείς να κυνηγάς συνέχεια».

Τέλος, επισήμανε πως τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το ποιος παίκτης θα μείνει εκτός λίστας στο πρωτάθλημα για να μπει ο Γιόγκι Φέρελ, κάνοντας λόγο για μια δύσκολη και σκληρή απόφαση που καλείται να πάρει ο Φέρελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x