Ελλάδα

Πετρίδης: «Ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει έξω απ' τα νερά του τον Ολυμπιακό»

Το ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Πετρίδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού ενόψει του Game 3 με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια, τα οποία κυκλοφόρησαν την Παρασκευή και υπάρχει τεράστια κίνηση τις τελευταίες 48 ώρες. Θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας ματς για την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Προέκυψε και η τιμωρία, που πάει για την επόμενη σεζόν, και όχι για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό, για να μην ανησυχεί ο κόσμος που έχει προμηθευτεί τα εισιτήριά του», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Προέκυψε το πρόβλημα με τον Άγραβάνη, ο οποίος φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος, και έμεινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους εκτός. Πάει με τα δεδομένα, δομικά προβλήματά του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σε επίπεδο τακτικής στα δύο πρώτα ματς έχει πάρει άριστα έναντι του Ολυμπιακού. Φάνηκε καλύτερα προετοιμασμένος και πιο φορμαρισμένος. Μέσα από την άμυνά του, δεν έχει επιτρέψει στον αντίπαλό του να έχει πολλά ελεύθερα σουτ. Ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει έξω απ’ τα νερά του τον Ολυμπιακό. Δεν θα αλλάξει πολλά ο Σερέλης, θα πάει στο ίδιο μοτίβο και ίσως περιμένουμε περισσότερα στην επίθεση. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 2ο δεκάλεπτο πιο πολύ, είχε κολλήσει και έκανε και κάποια λάθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x