Ελλάδα

Πετρίδης: «Φάνηκε η διαφορά στην ομοιογένεια των ομάδων, χρειάζεται υπομονή στον Παναθηναϊκό»

Το σχόλιό του μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Το σχόλιό του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ που διεξήχθη στη Ρόδο, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Αρχικά επανέλαβε ότι θα οι «πράσινοι» χρειάζονται χρόνο για να γίνουν ομάδα, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία, υπομονή, καθαρό μυαλό και μπόλικη δουλειά στο ξεκίνημα της σεζόν, έτσι ώστε ο Αταμάν να καταφέρει να παρουσιάσει αυτά που επιθυμεί.

Στη συνέχεια στάθηκε στους μόλις 11 πόντους που σκόραρε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο και στο ότι φαινόταν από την γλώσσα του σώματος ότι οι παίκτες επηρεάστηκαν από το κάκιστο ξεκίνημά τους, ενώ πρόσθεσε ότι αν υπάρχει κάτι για να κρατήσει ο Παναθηναϊκός, είναι οι παρουσίες των Ερναγκόμεθ, Λεσόρ και Γκραντ.

Τέλος, τόνισε ότι φάνηκε η διαφορά στην ομοιογένεια και τη χημεία των δύο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του Αταμάν ενόψει των πρώτων αγώνων της σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x