Ελλάδα

Τα παράπονα του Παναθηναϊκού στους διαιτητές: «Δεν μας σέβεστε, η κα. Τσαρούχα έχει εμμονή μαζί μας»

Μετά το τέλος του τελικού του Super Cup, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξέφρασαν τα παράπονά τους προς τους διαιτητές, κάνοντας λόγω για έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο.

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν έχασε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φανερά ασύνδετος και έχοντας ακόμη πολύ δουλειά μπροστά του, ηττήθηκε με το βαρύ 75-51 από τον Ολυμπιακό, στον τελικό του φετινού Super Cup στη Ρόδο.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πήγαν στα αποδυτήρια των διαιτητών, εκφράζοντας τα παράπονά τους στους Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Καρπάνο για τον τρόπο αντιμετώπισης που έτυχαν οι «πράσινοι».

Ανεξαρτήτως από την άσχημη εικόνα που έδειξε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, το «τριφύλλι» εξέφρασε τα παράπονά του περί έλλειψης σεβασμού από τη διαιτητική τριάδα και ειδικότερα από τον κα. Βάσω Τσαρούχα.

«Δεν μας σέβεστε, δεν σέβεστε τον Παναθηναϊκό. Η κυρία Τσαρούχα έχει εμμονή μαζί μας», φέρονται να είπαν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι του συλλόγου, οι οποίοι να σημειωθεί πάντως πως έκαναν παράπονα και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x