Ελλάδα

Πετρίδης: «Νωρίς να κρίνουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Πετρίδης τονίζει πως είναι άδικο να κριθεί τόσο γρήγορα και αυστηρά ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Σούπερ Καπ.

Πρώιμη θα είναι οποιαδήποτε κρίση για τον Παναθηναϊκό μετά και την ήττα του Ολυμπιακού στο Σούπερ Καπ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Είναι νωρίς να κρίνουμε την ομάδα. Καταλαβαίνω ότι οι οκτώ σερί ήττες από τον Ολυμπιακό είναι πολλές, αλλά η ομάδα ακόμη δεν είναι πλήρης. Απουσίαζε ο βασικός πλέι μέικερ της, ο Πονίτκα και ο Γκριγκόνις ακόμη είναι ανέτοιμοι και δεν έχουν προσαρμοστεί, ενώ αναζητείται και ένα ακόμη 4άρι. Εδώ είδαμε τον Γ. Καλαϊτζάκη να παίζει αρκετά λεπτά στο ‘4’, πίσω από τον Γουίλιαμς. Χρειάζεται χρόνος για να δουλέψει ο Ράντονιτς με τους παίκτες και να περάσει αυτά που θέλει», ανέφερε.

«Στην άμυνα υπάρχει σαφής βελτίωση και πιστεύω πως με το χρόνο η ομάδα θα παίξει καλύτερα στην επίθεση. Ο Γουόλτερς θα κάνει πιο γλυκό το παιχνίδι της ομάδας, ενώ και ο Γκριγκόνις με τον Πονίτκα είναι πολύ καλύτεροι παίκτες από ό,τι έδειξαν χθες. Εφόσον έρθει και ένα 4άρι, η ομάδα θα ισχυροποιηθεί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x