Ελλάδα

Πετρίδης: Σκέφτεται μόνο την πρόκριση ο Παναθηναϊκός – Εκτός πραγματικότητας το ρεπoρτάζ για Χεζόνια

Ο Γιώργος Πετρίδης ξεκαθάρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει μόνο το προσεχές ματς με το Περιστέρι bwin και χαρακτήρισε σενάριο επιστημονικής φαντασίας το ρεπορτάζ για τον Χεζόνια!

Την πρόκρισή του στους φετινούς τελικούς της Basket League θέλει να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στο Περιστέρι bwin, εξ ου και δεν ασχολείται με την «μεταγραφολογία» ή την επιστροφή του Μάριο Χεζόνια, όπως επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο οικονομικός σύμβουλος του Χεζόνια ανασκεύασε λιγάκι τα λεγόμενά του, με τα οποία είχε αφήσει ανοιχτή την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά εξήγησε ότι ο πελάτης του εννοούσε πως μέσα σε τρία χρόνια από ελεύθερος πήρε την Ευρωλίγκα. Επίσης, υπάρχει ένα δημοσίευμα που απέχει από την πραγματικότητα κάνει λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο στον Χεζόνια. Το μόνο που σκέφτεται η ομάδα αυτή την στιγμή είναι τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και το να περάσει το Περιστέρι bwin. Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν κινείται κάτι ζεστά. Θέλει να τελειώσει την σειρά και να μην πάει σε πέμπτο ματς, έχοντας άγχος για την πρόκριση», σχολίασε.

Παράλληλα, μιλώντας για τα αγωνιστικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Λι λογικα θα κάνει ένα μέρος του προγράμματος των «πράσινων» και θα είναι διαθέσιμος για το Game 4 με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x