Ελλάδα

Πετρίδης: «Συνεχίζει την ενίσχυση του ελληνικού κορμού ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην προσπάθεια απόκτησης του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη με γνώμονα το μέλλον από τον Παναθηναϊκό και τα μη ρεαλιστικά ονόματα που γράφονται για «κοντό».

Κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον χαρακτήρισε αυτήν της επικείμενης μεταγραφής του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Τον Καλαϊτζάκη τον είχε ούτως ή άλλως στην λίστα του ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της ελληνοποίησης και του χτισίματος για το μέλλον. Έχει κάνει το βήμα παραπάνω ο Παναγιώτης, ήταν από τους πρωταγωνιστές της Λιετκαμπέλις. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει την τελική κίνηση για τον αποκτήσει, με πιθανότερο σενάριο να έρθει άμεσα στο ΟΑΚΑ. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του, είναι μόλις 23 ετών», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ούτως ή άλλως το ροτέισον στις θέσεις 1 και 2 είναι πρόβλημα για το «τριφύλλι» γιατί δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες, εξ ου και δεν νομίζει πως θα αποχωρήσει κάποιος.

Παράλληλα, ο Γιώργος Πετρίδης επισήμανε ότι δεν υπάρχουν πολλές λύσεις, αφού ονόματα όπως του Πάνγκος που γράφτηκε δεν είναι ρεαλιστικά, ενώ ο Γουόλτον έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και εξετάζεται σοβαρά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x