Ελλάδα

Πετρίδης: «Θα πρέπει να είναι σκληρός απέναντι στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και τα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσουν οι «πράσινοι» στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη στην εκπομπή «Μπάσκετοι» (των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά) στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Αρχικά αναφερόμενος στην εικόνα του «τριφυλλιού» στον ημιτελικό με τον Κολοσσό, τόνισε: «Δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό στο χθεσινό ματς. Γκριγκόνις και Πονίτκα δεν έχουν βρει τους αυτοματισμούς σε σχέση με τους συμπαίκτες τους και είναι λογικό νομίζω. Ήταν τόσο εμφανής η απουσία του Γουόλτερς. Ο Γκουντάιτις άλλαξε τον ρυθμό».

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή «μάχη», επεσήμανε: «Ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος, πιο δεδομένη ομάδα, δεν έχει κάνει τόσες αλλαγές όπως ο Παναθηναϊκός, οι παίκτες του δεν έχουν βρει αυτοματισμούς, συνεργασίες. Θα πρέπει να είναι σκληρός ο Παναθηναϊκός στην άμυνα, να κατεβάσει τον ρυθμό. Θα ήταν αφύσικο να πετάει».

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά το κακό ποσοστό των «πράσινων» στα σουτ και το αν το θεωρεί ανησυχητικό σχολίασε: «Ναι, επειδή δεν μπήκαν, ήταν όμως σουτ με καλές προϋποθέσεις. Το θέμα είναι ότι δεν μπήκαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x