Ελλάδα

Πετρίδης: «Θέλει χρόνο για να στρώσει ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Πετρίδης κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τα συμπεράσματα που έβγαλε από την παρουσία του Παναθηναϊκού στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και εκθείασε τους Λι, Γουόλτερς και Γουίλιαμς.

Τον απολογισμό της παρουσίας του Παναθηναϊκού στο 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Φανερά και οι τέσσερις ομάδες του τουρνουά θέλουν χρόνο να στρώσουν. Ειδικά ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι. Έχει κάνει ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με την Εφές, με τους πλέι μέικερ να συνεργάζονται με τους ψηλούς αρμονικά, στη συνέχεια οι Τούρκοι πλησίασαν αλλά έχασαν. Στο χθεσινό ματς με την Αρμάνι αυτό που μπορεί ο Ράντονιτς να κρατήσει είναι την διάθεση που έβγαλε η ομάδα του. Γενικά φαίνεται ότι λύνεται το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με τον άσο, με Λι και Γουόλτερς, ενώ και ο Παπαγιάννης έχει πλέον μια πολύ καλή εναλλακτική πίσω του τον Γκουντάιτις. Μοναδική κηλίδα ήταν οι εμφανίσεις του Άντριους, που έδειξε ότι ακόμα ψάχνει τα πατήματά του, ενώ φάνηκε και το κενό πίσω από τον Γουίλιαμς στο 4. Θέλω να δω λίγο και τον Μαντζούκα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως χθες έλειψαν από το «τριφύλλι» οι παίκτες που θα μπορούν να το… κουβαλήσουν όταν θα «κολλάει» στα παιχνίδια.

Ενώ ο Πετρίδης ανέφερε ότι Λι και Γουίλιαμς είναι δύο παίκτες οι οποίοι θα αγαπηθούν από τους φίλους του Παναθηναϊκού και… εξήγησε το γιατί.

Αναφορικά με την διαθεσιμότητα του Γκριγκόνις στο Σούπερ Καπ, επισήμανε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες προπονήσεις των «πράσινων», αλλά φαίνεται πως θα είναι έτοιμος.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x