Ελλάδα

Πετρίδης: «Το ψάχνει ακόμα ο Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό, με τον Μπέικον θα βελτιωθεί επιθετικά»

Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του μπασκετικού Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Το δικό του σχόλιο για την ήττα του μπασκετικού Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έκανε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν κάνει ο Παναθηναϊκός ένα βήμα μπρος και δεν περιορίζει τον αντίπαλό του σε πράγματα που δεν γνωρίζει. Χθες στη Μακάμπι της έδωσε το ανοιχτό γήπεδο, τις έδωσε πολλά καλάθια-φάουλ σε ένα διάστημα που ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάνει φάουλ στα μισά της δεύτερης περιόδου. Έκανε μαζεμένα γκολ φάουλ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έχει ένα φάουλ να δώσει ο Παναθηναϊκός, το βάζει ο Ράντονιτς και τρώει τρίποντο. Είναι φανερό πως δεν υπάρχει καθαρό μυαλό. Κάτι πρέπει να γίνει και στις βολές και όλο αυτό επηρεάζει πνευματικά την ομάδα», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει λέγοντας: «Θέλεις 2-3 πόντους για να σε νιώσει ο αντίπαλος και χάνεις βολές σε κρίσιμα σημεία, κάτι που έκανε σωστά στο Βελιγράδι, είναι μεγάλο ζήτημα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προκύπτει τόσο μεγάλη αστοχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x