Ελλάδα

Πετρόπουλος: «Επιτέλους χαμογελάσαμε λίγο, στο τέλος βγήκε αυτό που σχεδίασε ο προπονητής»

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος αναφέρθηκε στο νικητήριο καλάθι που σημείωσε κόντρα στον Άρη, ενώ τόνισε πως η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί στην άμυνα και τον τομέα των ριμπάουντ.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος αποδείχθηκε ο... ήρωας της ΑΕΚ στη νίκη με 64-63 επί του Άρη για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League!

Ο 27χρονος γκαρντ σημείωσε το νικητήριο καλάθι για την «Ένωση» 4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, χαρίζοντας στην ομάδα το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα μετά από δύο διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Πετρόπουλος αναφέρθηκε στο τελευταίο καλάθι και στις οδηγίες του κόουτς Δέδα, ενώ παράλληλα τόνισε πως η ΑΕΚ χρειάζεται να βελτιωθεί στον τομέα της άμυνας και των ριμπάουντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετρόπουλου:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για την απόδοσή του. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να επαναπαυτούμε, γιατί αν έβρισκαν ρυθμό κάποιοι παίκτες του, θα έχουμε πρόβλημα. Δεν παίξαμε πολύ καλά επιθετικά, ήμασταν άστοχοι, όμως θα πω ότι επιτέλους χαμογελάσαμε λίγο.

Στην τελευταία φάση βγήκε αυτό ακριβώς που σχεδίασε ο προπονητής. Η αλήθεια είναι ότι πήγα να καρφώσω, αλλά μου γλίστρησε η μπάλα. Είναι η πρώτη φορά που βάζω νικητήριο καλάθι και είμαι πολύ χαρούμενος.

Η σημερινή επιτυχία είναι ότι βοηθούσαμε ο ένας τον άλλον στην άμυνα. Αυτό μας πλήγωνε πάντα. Γενικά με το ριμπάουντ έχουμε ένα θέμα, δεν είμαστε τόσο αθλητική ομάδα. Σίγουρα πρέπει να κρατήσουμε την άμυνα σ’ αυτό το επίπεδο, να βελτιώσουμε την μαχητικότητά μας»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x