Ελλάδα

Πετρούσεφ: «Θέλω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό, δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό»

Άνοιξε η όρεξη του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος άσος έστειλε μήνυμα για πολλές χαρές με τον Ολυμπιακό με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου, το οποίο αφιέρωσε στον κόσμο.

Στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Φιλίπ Πετρούσεφ και έστειλε μήνυμα για πολλές κούπες με τους Πειραιώτες.

Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ αφιέρωσε αυτήν την επιτυχία στον κόσμο των «ερυθρόλευκων», ενώ επεσήμανε ότι ήθελε η ομάδα του να δείξει ότι είναι καλύτερη από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

«Ναι είναι ο πρώτος και εύχομαι να μην είναι ο τελευταίος! Θέλω να έρθουν πολλοί περισσότεροι! Είναι υπέροχο το συναίσθημα το να κερδίζεις τον τίτλο σε ένα ντέρμπι. Δεν μπορείς να ζητήσεις για τίποτα περισσότερο. Είναι υπέροχο», τόνισε μέσω του OlympiacosBC TV.

Στη συνέχεια απάντησε στο ερώτημα αν αποτέλεσε εξτρά κίνητρο η παρουσία του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό. «Φυσικά, κάθε φορά έχεις εξτρά κίνητρο. Ειδικά επειδή μας κέρδισαν την τελευταία φορά. Αυτήν τη φορά πραγματικά θέλαμε να τους κερδίσουμε, να φέρουμε τον τίτλο στους φιλάθλους μας και να τους δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα», επεσήμανε.

Καταλήγοντας έστειλε το μήνυμα στον κόσμο: «Αυτό το κύπελλο είναι για εσάς! Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε και εμείς θα συνεχίζουμε να τα δίνουμε όλα!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x