Ελλάδα

Πιτίνο για Παναθηναϊκό: «Είπα στους παίκτες ότι εκείνοι απέλυσαν τον Πασκουάλ, όχι ο Γιαννακόπουλος»

Μία αποκάλυψη για τη θητεία του και τις πρώτες του στιγμές στον Παναθηναϊκό έκανε ο Ρικ Πιτίνο, στο περιθώριο της παρουσίασής του από την ΕΟΚ.

Μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο Ρικ Πιτίνο, στο περιθώριο της παρουσίασής του από την ΕΟΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Αμερικανός τεχνικός ρωτήθηκε για το τι θα πει στην πρώτη του γνωριμία με τους διεθνείς και τότε αποκάλυψε τι είχε πει στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πιτίνο είχε τονίσει στους «πράσινους» ότι οι παίκτες απέλυσαν τον Τσάβι Πασκουάλ και όχι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Θα είναι τελείως διαφορετικό από ό,τι είχα πει στον Παναθηναϊκό. Εκεί αντικατέστησα εκείνον τον εξαιρετικό Ισπανό προπονητή (σ.σ. Πασκουάλ). Είπα τότε στους παίκτες πως δεν τον απέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά οι παίκτες. Θα τους εξηγήσω πόσο σημαντικό είναι να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με ή χωρίς τον Γιάννη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Οι δικαιολογίες είναι ένδειξη αδυναμίες. Θα κάνουμε μια προσπάθεια για την οποία θα είμαστε όλοι περήφανοι. Να είστε σίγουροι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x