Ελλάδα

Πλήρης ο Παναθηναϊκός

Χωρίς απουσίες και με γεμάτη… φαρέτρα επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα της Α1 ο Παναθηναϊκός.

Μετά από δύο εβδομάδες... περιπλάνησης στην Ευρωλίγκα κι εν τέλει αποκλεισμού απ' το Final-4 της διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στην Α1.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, όπου οι παίκτες του Αλβέρτη θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση -πέραν της... δεδομένης νίκης- προκειμένου να πάρουν τα πάνω τους για τη συνέχεια.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει να αντιμετωπίσει κανέναν «πονοκέφαλο» κι αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του. Είναι εξίσου δεδομένο πως θα δώσει ανάσες σε... βασικούς και θα μοιράσει γενικά το χρόνο, σε μια πρόβα για τη δύσκολη συνέχεια που θα ακολουθήσει στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x