Ελλάδα

Πρίφτης: «Είναι πολλά τα σημεία που χρειαζόμαστε βελτίωση»

Παρά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να βελτιώσει πολλά κομμάτια του παιχνιδιού του, κυρίως όμως την επίθεσή του.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση μετά τον ιστορικό διασυρμό από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, περνώντας με χαρακτηριστική άνεση από την Πυλαία επικρατώντας 81-64 του ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Πρίφτης, αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του, τονίζοντας πάντως πως το «τριφύλλι» χρειάζεται να βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού.

«Είναι φανερό ότι μπήκαμε αποφασισμένοι από το πρώτο δεκάλεπτο. Κάποια στιγμή χαλαρώσαμε και δεν εκτελέσαμε καλά και επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να πλησιάσει. Την κρίσιμη στιγμή επανήλθαμε στο παιχνίδι και κερδίσαμε. Είναι πάρα πολλά τα σημεία που θέλουμε βελτίωση, κυρίως επιθετικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ πρώτα τα παιδιά για τον τρόπο που αντιδράσαμε, ειδικά στο ξεκίνημα. Είχαμε ένταση, πάθος και ενέργεια. Αντιδράσαμε μετά την πολύ κακή μας εμφάνιση με τον Eρυθρό Αστέρα. Παίξαμε πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, διατηρήσαμε την ενέργεια και κερδίσαμε σχετικά εύκολα, παρότι ο ΠΑΟΚ μας πλησίασε σε ένα σημείο στην τρίτη περίοδο. Και εκεί το προσεγγίσαμε σωστά.

Είναι πολύ καλό το ότι αντιδράσαμε και παίξαμε με αυτό το πάθος κι έτσι πρέπει να κάνουμε πάντα, όπου κι αν παίζουμε. Είχαμε καλά ποσοστά στο δίποντο γιατί βάλαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και πήγαμε δυνατά με τη μπάλα στο καλάθι. Ότι drive κάναμε πήγαμε δυνατά. Πρέπει να βελτιωθούμε και στο τρίποντο
».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο 72% που είχε ο Παναθηναϊκός στα δίποντα. «Είναι και η φύση μας και το πνεύμα της ομάδας. Μετά την ήττα αυτή, έπρεπε να αντιδράσουμε που εκφράστηκε με αυτήν την επιθετικότητα και σε άμυνα και σε επίθεση».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x