Ελλάδα

Πρίφτης: «Έχουμε κάποιες εκκρεμότητες στο ρόστερ – Καθημερινά χτίζουμε τη χημεία μας»

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού μίλησε ο κόουτς Πρίφτης, που ανέφερε ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες ανοιχτές εκκρεμότητες στο ρόστερ.

Στις ανοιχτές εκκρεμότητες του ρόστερ αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, που μίλησε και για την προετοιμασία του «τριφυλλιού», αλλά και για το φιλικό με το Iona (25/8).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
- Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού:
«Είμαστε σε ένα πρώιμο στάδιο της φετινής σεζόν. Υπάρχει μεγάλος δρόμος μπροστά μας. Έχουμε κάποιες εκκρεμότητες στο ρόστερ που περιμένουμε να ολοκληρωθούν για να μπούμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Προσπαθούμε σταδιακά και καθημερινά να χτίσουμε τη χημεία μας, τους συσχετισμούς μας και τις συνεργασίες μας από δύο-τρεις παίκτες. Σιγά-σιγά και προοδευτικά να χτίσουμε το ομαδικό παιχνίδι και ταυτόχρονα να βάλουμε κάποιους κανόνες, τον τρόπο που θα ζούμε μέσα στο γήπεδο, αλλά και εκτός γηπέδου. Να βάλουμε τις καθημερινότητές μας σε μια τάξη και να αρχίσουμε να λειτουργούμε ως ομάδα με τον τρόπο που πρέπει».

- Για το φιλικό με το Iona: «Αύριο (25/8) θα έχουμε το πρώτο φιλικό. Θα έλεγα ότι είναι λίγο πρόωρο, αλλά δεν πειράζει. Θα το χρησιμοποιήσουμε σαν μια πολύ καλή προπόνηση. Είναι λίγο πρόωρο γιατί δεν είμαστε ούτε μια εβδομάδα όλοι μαζί στο γήπεδο. Έχουν έρθει τα παιδιά σε αρκετά καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμο για να δούμε κάποια πράγματα και να αρχίσουμε να δουλεύουμε λίγο στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x