Ελλάδα

Κρίσιμη εξ αναβολής μάχη για Προμηθέα και ΑΕΚ

Ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ σε μια κρίσιμη εξ αναβολής αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Ο Προμηθέας φιλοξενεί την ΑΕΚ στο «Δ. Τόφαλος» (19:15, ΕΡΤ3, sport-fm.gr) σε εξ αναβολής αγώνα για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για την τελική κατάταξη των δύο ομάδων εν όψει των playoffs. Οι μεν Πατρινοί είναι έκτοι με 10-9 και έχουν να παίξουν ακόμη με Περιστέρι bwin (εντός) και Άρη (εκτός), η δε «Ένωση» είναι τέταρτη με 12-7 και της απομένουν ακόμη τα ματς με ΠΑΟΚ (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός).

Οι δύο ομάδες έχουν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Ο Προμηθέας προέρχεται από συντριβή την Τρίτη από την Χάποελ στο Τελ Αβίβ με 108-69 για το Eurocup, ενώ η ΑΕΚ έχει μπροστά της το Σάββατο το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ και την Τρίτη το πρώτο ματς των playoffs του BCL απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ.

O Γιάννης Χριστόπουλος πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση των Κόντιτ και Τσαϊρέλη, ενώ στον αντίποδα ο Ηλίας Καντζούρης αναμένεται να έχει διαθέσιμο τον Κένι Γουίλιαμς. Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στα Λιόσια η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 73-70.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι Κορομηλάς, Γ. Πουρσανίδης και Τσολάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x