Αναλυτικά όσα έγραψε ο Χριστόφορος Ραζής στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Τα δεδομένα, πλέον, είναι εντελώς διαφορετικά
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!
Ακόμα μία εορταστική εβδομάδα πέρασε, ενώ υποδεχθήκαμε το νέο έτος. Το 2020 εύχομαι να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο και την ομάδα μου να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.
Το 2019 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για μας, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη επί του Κολοσσού στην έδρα μας. Το «Μελίνα Μερκούρη» συνεχίζει να είναι το μεγάλο μας «όπλο», έχοντας 5/6 νίκες και μία από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος.
Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε και στο πρώτο ματς της χρονιάς του β’ γύρου. Αύριο θα υποδεχθούμε τον Ήφαιστο, σε ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Λήμνου έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας το πόσο ποιοτική ομάδα είναι. Άλλωστε, αυτό το διαπιστώσαμε και στην πρεμιέρα της σεζόν όπου ηττηθήκαμε με 66-50, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν, με τα δεδομένα να είναι εντελώς διαφορετικά πλέον.
Εμείς θα πρέπει να επαναλάβουμε τις εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών και να προσφέρουμε ακόμα ένα δώρο στους φιλάθλους μας. Η νίκη είναι «μονόδρομος» για μία ακόμα φορά, καθώς αν την κατακτήσουμε τότε θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες μας για την παραμονή. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας, θέλοντας να τα καταφέρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε ακόμα ψηλότερα αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Ακόμη, εύχομαι το νέο έτος να μας φέρει και μία εκτός έδρας επιτυχία, που θα κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο μας».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






