Ελλάδα

Ρίβερς: «Νιώθω σαν να βρίσκομαι σπίτι μου στο ΣΕΦ»

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για την επιστροφή του στο ΣΕΦ.

Μπορεί να μην ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψε στο ΣΕΦ, όμως ο Ντέιβιντ Ρίβερς παρακολούθησε από κοντά τον Ολυμπιακό και φάνηκε ενθουσιασμένος που βρέθηκε στο... σπίτι του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νιώθω καταπληκτικά. Κάθε φορά που επιστρέφω έχω την ίδια θερμή υποδοχή και με κάνει να νιώθω σαν το σπίτι μου. Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό και πανηγυρίζω τις επιτυχίες του. Όπως και λυπάμαι με τις αποτυχίες. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην ζωή μου» ενώ πρόσθεσε για το τι θυμάται: «είναι οι φίλαθλοι. Είναι πάντα ξεχωριστοί. Αλλά ειδικά οι Έλληνες μου έδιναν κίνητρο και ενέργεια. Είναι πολύ όμορφο να είμαι εδώ. Πάντα νιώθω σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου όταν έρχομαι εδώ. Τις προάλλες πήγα βόλτα και με χαιρετούσε όλος ο κόσμος. Πραγματικά είναι το σπίτι μου».

Για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη, είπε: «Έκανε μια πανέμορφη καριέρα και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο σενάριο. Ανέβασε το επίπεδο αυτού του συλλόγου. Τον θαύμαζα όταν τον έβλεπα να παίζει. Του είπα ότι δεν υπάρχει απόσυρση. Η κοινότητα εδώ θέλει να τον δει και έχει πολλά να δώσει ακόμα. Είχε μια εξωπραγματική καριέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x