Ελλάδα

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ΑΕΚ και Ρογκαβόπουλος

Μέσω της νομικής οδού θα λύσουν τις διαφορές τους ΑΕΚ και Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Μόνο… βελούδινο δεν θα είναι το «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο. O 19χρονος άσος έθεσε πρόσφατα εαυτόν εκτός ομάδας, καθώς αποφάσισε να μην προπονηθεί λόγω οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπό του.

Οι δύο πλευρές προχωρούν στις επόμενες κινήσεις τους και ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ κατέθεσε προσφυγή όπως αναμενόταν, ενώ τη δικαστική οδό θα ακολουθήσει και η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ώστε να λύσεις τις διαφορές της με τον αθλητή.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι όποιες πιθανότητες μπορεί να υπήρχαν τυπικά για να αντιστραφεί η κατάσταση, δεν υφίστανται πλέον ουσιαστικά, καθώς τόσο ο Ρογκαβόπουλος όσο και η ΑΕΚ οδηγούν τις σχέσεις τους στα άκρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x