Ελλάδα

Σερέλης: «Ήταν ένα παιχνίδι που πήραμε πολλά μαθήματα»

Ο προπονητής του Λαυρίου, αναφέρθηκε στη βαριά ήττα που υπέστη το Λαύριο από τον Παναθηναϊκό.

Το Λαύριο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να προβάλει αντίσταση, γνωρίζοντας βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ με σκορ 105-69.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, αναφέρθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του, αλλά και στην κακή αμυντική εικόνα που παρουσίασε. Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στον τραυματισμό του Γερομιχαλού, ο οποίος όπως όλα δείχνουν μπορεί να είναι σοβαρός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χρήστου Σερέλη:

«Ο τραυματισμός του Πέτρου είναι ο κυριότερος λόγος που είμαστε στεναχωρημένοι. Ενδεχομένως να έχει κάτι σοβαρό... Ήταν ένα παιχνίδι που πήραμε πολλά μαθήματα. Αμυντικά δε μπήκαμε στο πνεύμα, επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να σκοράρει όπως ήθελε στην αρχή. Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό και δέχεσαι 55 πόντους στο ημίχρονο, είναι βέβαιο ότι θα χάσεις το παιχνίδι.

Το βασικότερο πρόβλημα ήταν η άμυνα μας. Δεν τους αγγίξαμε, δεν ήμασταν δυνατοί, δε χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ και αυτό έπαιξε ρόλο και στην αυτοπεποίθηση μας επιθετικά. Δεν κυκλοφορήσαμε τη μπάλα όπως θέλαμε και ο αντίπαλος μας έκλεισε σχεδόν όλους τους διαδρόμους, αναγκάζοντας μας να κάνουμε μεγάλο αριθμό λαθών, κάτι που συμβαίνει σπάνια στα παιχνίδια μας. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα ως το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x