Ελλάδα

Σερέλης: «Παρακαλούμε τον Παναθηναϊκό να παίξει σαν… φαβορί»

Χωρίς πίεση και με σκοπό να το απολαύσει την εμπειρία, θα αντιμετωπίσει το Λαύριο τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης.

Με τον ρόλο του αουτσάιντερ, αλλά και χωρίς πίεση, θα αντιμετωπίσει το Λαύριο τον Παναθηναϊκό, στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ (25/9, 16:30), σύμφωνα με τον Χρήστο Σερέλη.

«Είναι μεγάλη τιμή που είμαστε εδώ. Δεν είμαστε προφανώς το φαβορί. Προφανώς θέλουμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που έχουμε πει και παρακαλούμε τον Παναθηναϊκό να παίξει σαν… φαβορί. Δεν έχουμε πίεση του αποτελέσματος, αλλά με την πίεση όταν παίζεις για τίτλο», είπε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης.

Για τα φιλικά: «Τα επίσημα μας βοηθούν στο 100%. Ακόμη και ο μικρός τελικός θα μας βοηθήσει. Τα φιλικά με μεγαλύτερου βεληνεκούς ομάδες δεν ήταν προγραμματισμένα, αλλά παρ’ όλα αυτά για τους παίκτες και τους προπονητές, μόνο θετικά μπορούμε να πάρουμε αντιμετωπίζοντας αυτές τις ομάδες».

Για τον κορμό: «Πάντα διατηρούσαμε έναν κορμό στην ομάδα, κάθε χρόνο. Η περσινή επιτυχία ήταν τεράστια και δεν είχε γίνει ξανά για την ομάδα μου. Παιδιά που έπαιξαν πάρα πολύ καλά και θεωρώ ότι σημαντικό γεγονός είναι ότι οι ίδιοι ήθελαν να μείνουν την ομάδα, καθώς είδαν ότι μπορούν να γίνουν καλύτεροι. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα που βοηθά τα παιδιά να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Από τη μεριά του, ο Βασίλης Μουράτος ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να βρισκόμαστε στο Σούπερ Καπ. Δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και η προσπάθεια να αλλάξει στάτους η ομάδα και να καθιερωθεί στις κορυφαίες του πρωταθλήματος. Σ’ αυτή τη διοργάνωση, δεν έχουν πίεση οι ομάδες. Είναι νωρίς για συμπεράσματα, είναι ανέτοιμες οι ομάδες. Είναι από τις λίγες φορές που διεκδικούμε τίτλο και κοιτάμε να το ευχαριστηθούμε και να κάνουμε το καλύτερο στο γήπεδο».

Για τα φιλικά που έδωσε η ομάδα του: «Ήταν μία δύσκολη εμπειρία. Η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε όπως περιμέναμε. Πάντα θέλουμε να κοιτάμε ψηλά. Η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Πιστεύω, όμως, ότι την ώρα που πρέπει θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x