Ελλάδα

Σερέλης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ήταν σαν να κερδίσαμε δύο Ευρωλίγκες φέτος»!

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό.

Στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη μίλησε ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, για την τεράστια ανατροπή και την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την ονειρική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη:

«Μεγάλη στιγμή για την ομάδα. Ήταν πολλά τα χρόνια να πάρει ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι, νομίζω δίκαια είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα, ήταν φανταστικό παιχνίδι σήμερα. Και ο Ολυμπιακός πάλεψε πάρα πολύ. Όλη την χρονιά πάντως ήμασταν μπροστά στο πρωτάθλημα.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει αυτό, ελάχιστες φορές ίσως το να κάνουμε τέτοια άνοδο. Ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν κάτι καλό από τα τέλη της περσινής σεζόν. Μπορεί να ήρθαν όλα πιο γρήγορα από ό,τι θα ήθελε και ο πιο αισιόδοξος. Ήρθαν και εμφατικά και η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο που ήταν και στο Final 4. Ήταν σαν να κερδίσαμε δύο Ευρωλίγκες φέτος!

Να δώσουμε τα εύσημα στους παίκτες για το πόσο καλά πνευματικά είναι, γιατί τόσο στην ευρωλίγκα με τη Μακάμπι και εδώ βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, όμως έδειξαν αυταπάρνηση, συγκεντρωθήκανε. Ο Κώστας έχει κάνει μεγάλη δουλειά σε όλο αυτό το κομμάτι στα αποδυτήρια. Ο Ναν έχει κάνει απίστευτες παραστάσεις σε κρίσιμα παιχνίδια. Όλα τα παιδιά βοήθησαν για αυτό καταφέραμε τους δύο στόχους.

Δεν θέλω να μειώσω καθόλου τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε με 2-0, εμείς δεν ήμασταν καθόλου καλά πνευματικά σε εκείνα τα ματς, υπήρχε η αίσθηση του Βερολίνου. Η δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού μας έφερε στα ίσα μας. Τα δώσαμε όλα στο ΣΕΦ και φέραμε τη σειρά στα ίσα.

Πλέον νιώθουμε παντού ότι παίζουμε εντός έδρας στην Ευρώπη. Η δύναμη που μας δίνουν είναι απίστευτοι. Μας βοηθάει πολύ, παίκτες και προπονητές, δίνοντάς μας έξτρα ώθηση να μην τα παρατάνε ποτέ».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x