Παγωμάρα επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, μετά τον τραυματισμό του Μουσταφά Φαλ στο Game 3 των τελικών της Stoiximan GBL.
Συγκεκριμένα, στα μέσα της πρώτης περιόδου και στην προσπάθειά του να μαρκάρει τον Τσέντι Όσμαν, ο Γάλλος σέντερ των «ερυθρόλευκων», δίχως να έρθει σε επαφή με τον αντίπαλό του, έπιασε κατευθείαν το αριστερό του γόνατο, πέφτοντας στο παρκέ με έντονους πόνους.
Το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών πήγε αμέσως στο σημείο, με τον έμπειρο ψηλό να σηκώνεται μετά από λίγο εν μέσω ζεστού χειροκροτήματος από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και να πηγαίνει κουτσαίνοντας στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.
Διαβάστε Επίσης
Οι διαιτητές του τρίτου τελικού: Παπαπέτρου στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις οι 12άδες του τρίτου τελικού Στον ΕΣΑΚΕ οπαδοί του Παναθηναϊκού, στήριξαν παίκτες, επιτελείο και προπονητές κατά την άφιξη για απολογία! Αποσύρθηκε ο Αθηναίου: «Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα έφτανα εδώ - Τα λέμε ξανά με άλλο ρόλο, αλλά ίδια αγάπη» Θύρα 13: «Κανένα μέτρο δεν πάρθηκε για την κατευθυνόμενη διαιτησία - Δεν απαντάμε σε προκλήσεις που σίγουρα θα δεχτούμε» Έχουμε πάλι τελικούς: Οι συναντήσεις, οι δεσμεύσεις και η κοινή ανακοίνωση Παναθηναϊκού, ΟλυμπιακούΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






