Ελλάδα

Συγκινητικό μήνυμα Ξανθόπουλου για Άρη (pic)

Ποστάρισμα που… ξεφεύγει από τα κλασικά και που μπορεί να ληφθεί και ως «αντίο» στον Άρη έκανε ο Βασίλης Ξανθόπουλος αναφερόμενος στην ολοκλήρωση της σεζόν.

Χαραγμένα στη μνήμη του Βασίλη Ξανθόπουλου θα μείνουν τα όσα έζησε φέτος με τον Άρη, όπως φαίνεται από τα ποσταρίσματα που έκανε ο 33χρονος γκαρντ στο twitter.

«Μην κλαις επειδή τελείωσε, χαμογέλα επειδή συνέβη», αναφέρει στο πρώτο σε ομαδική φωτογραφία των «κίτρινων» που ανέβασε και που μπορεί να ληφθεί και ως «αντίο» η συγκεκριμένη ανάρτηση.




«Οι συμπαίκτες μπορεί να αλλάξουν, αλλά οι μνήμες κρατούν για πάντα», γράφει στη δεύτερη φωτογραφία στην οποία είναι μαζί με τους Βασίλη Σίμτσακ, Θοδωρή Ζάρα και Σπύρο Μούρτο.




Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης τερμάτισε τέταρτος στην Α1 με το 3-0 από την ΑΕΚ στους μικρούς τελικούς, έφθασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου όπου έχασε από τον Παναθηναϊκό και ενώ στα ημιτελικά είχε αποκλείσει την Ένωση και στο Champions League έφθασε μέχρι τους «16» όπου έμεινε εκτός οκτάδας από την Βιλερμπάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x