Ελλάδα

Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα των παικτών του Ολυμπιακού

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αντάλλαξαν τα δώρα των Χριστουγέννων με… καθυστέρηση λόγω του κορωνοϊού, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο απολαυστικό και η χαρά τους επίσης και τον… Ιανουάριο.

Ένα πολύ όμορφο και γεμάτο δώρο και εκπλήξεις βίντεο δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο επίσημο κανάλι της στο YouTube. Οι παίκτες της ομάδας, μαζεύτηκαν σε δυάδες στο παρκέ του ΣΕΦ και αντάλλαξαν τα δώρα των Χριστουγέννων, καθώς την περίοδο των εορτών δεν είχαν την ευκαιρία, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Υπάρχουν κάποιοι που στολίζουν για τα Χριστούγεννα από τον Νοέμβρη, είμαστε και εμείς που ξεστολίζουμε και ανταλλάσσουμε δώρα στα μέσα Γενάρη! Στην περίπτωσή μας, βέβαια, για όλα «φταίει» ο Covid-19, που μπορεί να άλλαξε τα πλάνα μας (λόγω των πολλών κρουσμάτων, κάθε δραστηριότητα της ομάδας αναστάλθηκε εκείνο το διάστημα), δεν μπόρεσε, ωστόσο, να «χαλάσει» τη διάθεσή μας για πειράγματα, ευχές και δώρα. Έτσι, για να μπει με χαμόγελα και αισιοδοξία το 2022!

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίστηκαν σε δυάδες και αντάλλαξαν δώρα, δίνοντας παράλληλα... εξηγήσεις τις επιλογές τους! Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, στο βίντεο δεν εμφανίζεται να λαμβάνει δώρο ο Σωτήρης Οικονομόπουλος, καθώς ήταν "ζευγάρι" με τον Βασίλη Χρηστίδη ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός στο Περιστέρι και τα αντάλλαξαν prive αρκετές μέρες νωρίτερα».


Απολαύστε το βίντεο δείτε τα δώρα και τις όμορφες αντιδράσεις των παικτών του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x