Ελλάδα

Τακιανός: «Δείξαμε ψυχολογία και χαρακτήρα, δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει»

Στην πολύ καλή προσπάθεια της ομάδας του στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς ο προπονητής της Λάρισας, Φώτης Τακιανός.

Ικανοποιημένος με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόπονητής της Λάρισας, Φώτης Τακιανός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Λάρισας:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που σε μία δύσκολη έδρα κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί και από την αρχή του παιχνιδιού επέβαλαν έναν ρυθμό από την άμυνα και κρατούσαμε τον ρυθμό. Εκεί φορτωθήκαμε με δύο φάουλ, περιμέναμε την φθορά αλλά όχι τόσο νωρίς.

Υπήρξαν διαστήματα που ο Παναθηναϊκός πήγε να ξεφύγει, αλλά επιστρέψαμε και δείξαμε ψυχολογία και χαρακτήρα. Για να κάνουμε κάτι θα πρέπει πολλοί παίκτες να είναι καλοί, γιατί σήμερα παίξαμε μονοδιάστατα αλλά αυτό δεν μπορεί να σε πάει μακριά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε στα πλέι οφ με ματς ανά δύο μέρες και πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας δίπλα στον κόσμο μας κι αν εμφανιστούμε καλύτεροι θα μπορούμε να έχουμε αξιώσεις για κάτι καλύτερο»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x