Ελλάδα

Τι δήλωσαν ο Λάσκαρης και Ευσεβίου μετά την παρουσία τους στον ανακριτή

Λίγο μετά την παρουσία τους στη 11η ανακρίτρια, ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, Τζώρτζια Ευσεβίου, μίλησαν για την πολύκροτη δικαστική υπόθεση της διαδικτυακής πώλησης χρυσού.

Ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, Τζώρτζια Ευσεβίου, μίλησαν αποκλειστικά στις «Δικογραφίες» και τη Μαίρη Μπενέα μετά την παρουσία τους στην Ευελπίδων για την πολύκροτη δικαστική υπόθεση της διαδικτυακής πώλησης χρυσού.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης και η σύζυγός του, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απάτη και υπεξαίρεση, συνοδεύονταν από το γνωστό ποινικολόγο Θανάση Βαρλάμη, ο οποίος τους εκπροσωπεί ως συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση, για την οποία θα απολογηθούν και οι δύο στις 11 Δεκεμβρίου καθώς πήραν προθεσμία. Αμφότεροι έλαβαν αντίγραφα της δικογραφίας για να προετοιμάσουν την απολογία τους και λίγο αργότερα αποχώρησαν, με τον Νίκο Λάσκαρη να δέχεται μηνύματα συμπαράστασης από 5-6 άτομα που του έσφιγγαν το χέρι με την προτροπή «μην μασάς», «είσαι δύναμη» και Όλα θα πάνε καλά» στα οποία ο ίδιος αντιδρούσε χαμογελώντας.

Ακολουθεί ο διάλογος, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα http://dikografies.blogspot.gr:

-Δημοσιογράφος: «Καλημέρα. Είμαι η Μαίρη Μπενέα από τον ΣΚΑΪ και τις "Δικογραφίες"».

Με πολλή ευγένεια ανταποκρίθηκε ο κ. Λάσκαρης, που χαμογέλασε και έδωσε εγκάρδια το χέρι του: «Χαίρομαι παρά πολύ, που είσαστε εδώ».

Δίπλα του η σύζυγος του δεν μπορούσε να κρύψει τη νευρικότητα της.

-Δημοσιογράφος: Πήρατε προθεσμία από την ανακρίτρια για τις 11 Δεκεμβρίου;
-Νίκος Λάσκαρης: «Ναι. πήραμε προθεσμία, αλλά μας είπαν να μην μιλήσουμε. Να μην πούμε τίποτα…».
-Δημοσιογράφος: Ποιός σας είπε να μην μιλήσετε;
-Νίκος Λάσκαρης: «E… αφήστε τώρα. Αφού το ξέρετε…».
-Δημοσιογράφος: Kυρία Ευσεβίου, εκκρεμεί εναντίον σας διεθνές ένταλμα σύλληψης. Σήμερα πήγατε και στον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών, για να ρυθμίσετε τα του εντάλματος;
-Tζώρτζια Ευσεβίου: «Όχι. Πήγαμε μόνο στον ανακρίτρια. Σε κανέναν εισαγγελέα δεν πήγαμε. Μόνο στην ανακρίτρια πήγαμε. Πήραμε προθεσμία».
-Δημοσιογράφος: Με το ένταλμα;
-Tζώρτζια Ευσεβίου: «Είμαι ελεύθερη. Δεν με βλέπετε; Ελεύθερη. Να το μεταδώσετε παντού... Να το μεταδώσετε παντού».
-Δημοσιογράφος: Για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζετε τι έχετε να πείτε;
-Τζώρτζια Ευσεβίου: «Θα μιλήσουμε…».
-Νίκος Λάσκαρης: «Δεν είναι τίποτα…».

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρόταση του ο κ. Λάσκαρης, τον... "έκοψε" η σύζυγος του. Αποκαλώντας τον "μωράκι" και σπρώχνοντας τον ελαφρά, του έδειξε ενδεχομένως, πού πρέπει να σταματήσει την κουβέντα. Με χαρακτηριστικό νάζι στη φωνή, του είπε: «Λοιπόν μωράκι εγώ φεύγω και σε περιμένω. Μην καθυστερείς. Έλα...».

O μεγαλομέτοχος υποσχέθηκε συνέχεια στην κουβέντα μας και περπάτησε βιαστικά πίσω της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x