Η Εθνική ομάδα μπάσκετ δίνει αύριο (20:00) το πρώτο της φιλικό με την Πολωνία στο Telekom Center Athens και δύο μέρες μετά υποδέχεται την Κύπρο στο ίδιο γήπεδο (18:00). Το παιχνίδι αυτό θα είναι και η πρόβα τζενεράλε για τα κρίσιμα ματς με Ουκρανία και Ισπανία που ακολουθούν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Ντίνος Μήτογλου, ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο απηύθυναν το δικό τους κάλεσμα στους στο ελληνικό κοινό για το ματς της Δευτέρας, όπου υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.
Η επίσημη αγαπημένη σας περιμένει! ??????
— HellenicBF (@HellenicBF) August 21, 2026
??? Γενική είσοδος: 10€
??Κλείστε τη θέση σας για τον αγώνα Ελλάδα-Κύπρος Aegean Acropolis εδώ: https://t.co/9PySXNq6Jw#HellasBasketball ??????#AegeanAcropolis #StepItUp#StepItUpHellas #PantaDipla pic.twitter.com/cAr7FOerrF
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






