Ελλάδα

Τολιόπουλος στο sportfm.gr: «Καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, αλλά οφείλουμε να παλέψουμε»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ξέρει καλά τι εστί Ολυμπιακός, αλλά είναι αποφασισμένος να παλέψει με τον Άρη για το καλύτερο δυνατό στον αυριανό προημιτελικό.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν παραγνωρίζει τη δυναμική του Ολυμπιακού, αλλά ξεκαθαρίζει πως ο Άρης οφείλει στον κόσμο και την ιστορία του να παλέψει για το καλύτερο δυνατό στον αυριανό προημιτελικό του Final 8 Κυπέλλου. Μιλώντας στο sport-fm.gr, ο 26χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Παρασκευής (19:15), αλλά και στη δική του φετινή πολύ καλή παρουσία, που τον έφερε ξανά στις κλήσεις της Εθνικής.

Αναλυτικά, ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για:

-τον αυριανό προημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και αυτό δεν το λέμε… έτσι για να το πούμε. Είναι η αλήθεια. Από εκεί και πέρα, εμείς είμαστε ο Άρης και είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στην προσπάθεια που κάνουμε φέτος και στον κόσμο και την ιστορία του Άρη».

-τι πρέπει να προσέξει ο Άρης: «Η προσέγγισή μας θα είναι ίδια, όπως σε κάθε παιχνίδι. Αφετηρία μας θα είναι η άμυνα, να πιέσουμε πολύ, ώστε να μην επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να κυκλοφορήσει τόσο εύκολα την μπάλα, γιατί κάνει όπως έχουμε δει 8-10 πάσες σε κάθε επίθεση. Να κλείσουμε τους χώρους, να μην επιτρέψουμε να τρέξουν στον αιφνιδιασμό… Όλα αυτά θα καθορίσουν πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε στον προημιτελικό».

-την επιστροφή του στις κλήσεις της Εθνικής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Εθνική μετά από ένα παράθυρο που είχα παίξει στη Λετονία. Για μένα ήταν ένας στόχος που είχα μετά από μια δύσκολη περασμένη σεζόν. Χαίρομαι που ο Άρης πηγαίνει καλά, μέσα από αυτά φαίνεται η παρουσία η δική μου περισσότερο και είμαι ξανά στην Εθνική ομάδα».

-τη φετινή του «εκτόξευση»: «Κάθε χρόνο θέλω να βελτιώνομαι και να αλλάζω επίπεδο. Πέρσι έκανα μια κακή χρονιά και ο Άρης με βοήθησε να βρω ξανά τα πατήματά μου και να παίξω μια γεμάτη σεζόν. Μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει και η ομάδα μου πηγαίνει πολύ καλά. Δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι, θα το δούμε τότε, δεν το σκέφτομαι ακόμη. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα συνεχίσω να δουλεύω και στόχος είναι να παρουσιαστώ ακόμη καλύτερος από ό,τι φέτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x