Ελλάδα

Χατζηδάκης στο sportfm.gr: «Να παλέψουμε με Παναθηναϊκό - Τιμή η κλήση στην Εθνική»

Τι δήλωσε ο σέντερ του Κολοσσού, Μανώλης Χατζηδάκης, για τον αυριανό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κολοσσός καλείται να πιστοποιήσει την εξαιρετική του παρουσία στο πρωτάθλημα ΚΑΙ στο Κύπελλο. Ο Μανώλης Χατζηδάκης μίλησε στο sport-fm.gr για τις προκλήσεις του αυριανού προημιτελικού του Final 8 απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και την πρώτη κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά, ο Μανώλης Χατζηδάκης μίλησε για:

-την παρουσία του Κολοσσού στο Final 8: «Κατ’ αρχάς είμαστε περήφανοι που είμαστε στο πρώτο Final 8, είναι τιμή μας που βρισκόμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες. Από εκεί και πέρα, σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί και λόγω ονόματος και λόγω ποιότητας. Όμως εμείς θέλουμε να το παλέψουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Είχαμε κάνει καλές εμφανίσεις στο Σούπερ Καπ και το πρωτάθλημα απέναντί τους. Για μας είναι έξτρα κίνητρο που αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα και φέτος ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντί τους. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

-τις συμβουλές που πήραν από τον Ηλία Παπαθεοδώρου: «Ο κόουτς είναι πολύ έμπειρος. Μας έχει βοηθήσει όλη τη χρονιά και φαίνεται αυτό από την πολύ καλή πορεία μας. Ξέρει καλά τι σημαίνει Κύπελλο, έχει μια κατάκτηση και μια παρουσία σε τελικό εδώ στο Ηράκλειο. Τα… κόλπα θα μας τα πει ίσως τη μέρα του αγώνα (γέλια). Εμείς πάμε να δώσουμε το 100% και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

-το δύσκολο έργο των ψηλών του Κολοσσού αύριο: «Όλοι θα έχουμε δύσκολη δουλειά. Όχι μόνο οι ψηλοί, αλλά και οι κοντοί. Έχουν πολύ καλούς ψηλούς, όπως τον Παπαγιάννη και τον Γκουντάιτις, αλλά όχι μόνο αυτούς. Διαθέτουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα, όπως ο Μπέικον».

-την πρώτη του κλήση στην Εθνική Ανδρών: «Η κλήση στην Εθνική ομάδα είναι η μεγαλύτερη τιμή και το μεγαλύτερο όνειρο για κάθε αθλητή. Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο τον προημιτελικό και από Δευτέρα με το καλό να αρχίσουμε προπονήσεις. Πέρασα από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, έπαιξα και σε ένα Παγκόσμιο με την Εθνική Νέων εδώ και ‘δένει’ πολύ ωραία να έρχεται η κλήση τώρα που βρίσκομαι στο Ηράκλειο».

-τη δύσκολη πορεία που ακολούθησε για να επιβραβευτεί με την κλήση στην Εθνική: «Σίγουρα είναι μια δικαίωση της προσπάθειας που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Με βοήθησε η ΑΕΚ, που από μικρός μπήκα σε ένα πολύ επαγγελματικό περιβάλλον. Με βοήθησαν και τα τρία χρόνια που πέρασα στην Α2, όταν επέλεξα να πάω σε μια ομάδα που θα παίζω πολύ αντί να είμαι σε ομάδα της Α1 με όχι μεγάλο ρόλο. Οι εμπειρίες που πήρα από εκεί με βοήθησαν και πλέον μπορώ να παίζω και χωρίς άγχος σε αυτό το επίπεδο. Και φέτος που κάνουμε αυτή την πολύ καλή πορεία με τον Κολοσσό ήρθε η κλήση στην Ανδρών, που είναι ό,τι καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x