Ελλάδα

Τόμιτς: «Ο Μπιλάλης έπρεπε να αγωνιστεί 40 λεπτά»

Ο Μίλαν Τόμιτς στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανατροπή που πήγαν να πράξουν οι αθλητές του με την ΑΕΚ και επαίνεσε τον Κωνσταντίνου Μπιλάλη, υπογραμμίζοντας πως άξιζε να παίξει για 40 λεπτά.

Συνεχίζεται η καθοδική πορεία του Περιστερίου, γνώρισε νέα ήττα από την ΑΕΚ και χάνει πολύτιμο έδαφος στο καλύτερο πλασάρισμα για τα play-offs.

Αρχικά, ο Μίλαν Τόμιτς στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο:

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, αλλά στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλά. Γυρίσαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρία να το κερδίσουμε. Δεν είναι σωστό να αναφέρω κάποια λάθη που κάναμε. Οι παίκτες προσπάθησαν να κερδίσουμε το ματς».

Τέλος, έδωσε τα εύσημα στον Κωνσταντίνο Μπίλάλη, τονίζοντας πως τα 29 λεπτά που αγωνίστηκε τον αδικούν... θα έπρεπε να λάβει 40 λεπτά και παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη:

«Θέλω να σταθώ στον Μπιλάλη που αν είναι σωστή η στατιστική, έπαιξε 29 λεπτά, δεν άξιζε να παίξει 29 άξιζε να παίξει 40. Έπαιξε μπάσκετ. Αυτό το πράγμα πρέπει να προσέχουμε κι εμείς τα νέα παιδιά. Το Περιστέρι έχει φοβερές υποδομές, φοβερά νέα παιδιά και εμείς πρέπει να τους βοηθήσουμε να γίνουν παίκτες, να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x