Ελλάδα

Τσάλμερς: «Χαρούμενος που είμαι μέλος της ΑΕΚ»

Πολύ χαρούμενος που θα είναι μέλος της ΑΕΚ δήλωσε ο νεοαποκτηθείς γκαρντ της «Ένωσης», Μάριο Τσάλμερς.

Με στόχο να προσφέρει με την εμπειρία του, αλλά και να φτάσει στην κατάκτηση του BCL για 2η διαδοχική σεζόν ξεκινάει την καριέρα του στην ΑΕΚ ο νεοφερμένος Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Μπαντίρμα την Τετάρτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριο Τσάλμερς στο κανάλι της ΑΕΚ στο Youtube:
- Για τον προσωπικό του στόχο: «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να είμαι ο έμπειρος παίκτης και αυτός που ξέρω ότι πάντα είμαι. Να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο και να δώσω τη σπίθα σε οποιαδήποτε θέση με χρειάζονται στην ομάδα».

- Για το αν θέλει να κατακτήσει για 2η σερί χρονιά το BCL: «Οπωσδήποτε. Οποτεδήποτε μπορείς να κερδίσεις 2 πρωταθλήματα στη σειρά, είναι πάντα ξεχωριστή στιγμή. Ειδικά για μένα τις δύο πρώτες σεζόν που είμαι υπερατλαντικά, θα σήμαινε πάρα πολλά».

- Για το πως νιώθει που υπέγραψε στην ΑΕΚ: «Νιώθω τέλεια, είμαι απλά χαρούμενος που επιστρέφω πίσω στα παρκέ. Χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του προγράμματος, μιας ομάδας που θέλει να είναι επιτυχημένη. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή».

- Για το αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης: «Φυσικά θα είμαι έτοιμος. Θα ξεκουραστώ ώστε να βρω τα πατήματά μου και θα είμαι σίγουρα έτοιμος για την Τετάρτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x