Ελλάδα

Άγνωστοι έξω από το σπίτι της Τσαρούχα έβαψαν τοίχους, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια!

Περιστατικό έξω από το σπίτι της Βάσως Τσαρούχα, καθώς άγνωστοι με μηχανάκια φώναξαν συνθήματα και έβαψαν με σπρέι τοίχους!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έξω από το σπίτι της Βάσως Τσαρούχα βρέθηκαν 50 περίπου άγνωστοι με μηχανάκια, εκεί όπου φώναξαν συνθήματα υβριστικού περιεχομένου, πέταξαν τρικάκια και έβαψαν με σπρέι τοίχους.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (08/06) και συγκεκριμένα λίγες ώρες πριν την έναρξη του Game 3 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Θυμίζουμε πως η Τσαρούχα είχε διευθύνει το Game 1 των τελικών της Stoiximan GBL, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει τη νίκη για το 1-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x