Ελλάδα

Τζούστον: «Να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας»

Ο άσος του Περιστερίου bwin αναφέρθηκε στην σημερινή αναμέτρηση της ομάδας του με το Λαύριο.

Πανέτοιμος αυτός και οι συμπαίκτες του δηλώνει ο Σακούρ Τζούστον για τον σημερινό αγώνα του Περιστερίου bwin με το Λαύριο. Ο Αμερικανός άσος αναφέρθηκε στη σημασία που έχει κάθε παιχνίδι για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επισημαίνοντας ότι στόχος όλων είναι να αποκτήσει η ομάδα καλύτερη χημεία.

«Περιμένουμε να δούμε μια ομάδα με καλούς γκαρντ, με πλάγιους που σουτάρουν καλά και έχουν έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ. Θα είναι σίγουρα ένα ανταγωνιστικό ματς, το οποίο πρέπει εμείς να το κάνουμε εύκολο, να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στην επίθεση», ανέφερε ο Τζούστον και συνέχισε:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι πριν από εκείνο με τη Ρίτας Βίλνιους για το Basketball Champions League. Κάθε παιχνίδι βέβαια μας βοηθάει να έχουμε καλύτερη χημεία και ψυχολογία. Κάθε ματς είναι σημαντικό».

Τέλος, σχολίασε την παρουσία του μέχρι τώρα με τη φανέλα του Περιστερίου bwin. «Είμαι σε καλή κατάσταση, μπορώ να παίξω σε δυο θέσεις «4» και «5» και να πάρω τα ριμπάουντ. Μπορώ να προσφέρω όπου μου πει ο προπονητής», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x