Ελλάδα

Ζέρβας: «Άλλο ματς με τον Παναθηναϊκό, μπορεί να παίξει καλύτερα από πέρυσι ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 για τον τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και την ομάδα του χτίζουν οι Πειραιώτες.

Η άνετη νίκη επί του Προμηθέα, ο τελικός με τον Παναθηναϊκό στο Σούπερ Καπ και ο Ολυμπιακός της σεζόν 2022-23.

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε στην εκπομπή «Μπάσκετοι» (των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά) στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το 93-65 των Πειραιωτών στον ημιτελικό με τους Πατρινούς και τη «μάχη» των «αιωνίων», τονίζοντας: «Είναι ένα επίπεδο πάνω σε ετοιμότητα ο Ολυμπιακό, δεν μπορώ να πω ότι είναι τεράστιο το δείγμα με τον Προμηθέα. Δείχνει ότι μπορεί να παίξει καλύτερα από πέρυσι. Άλλο παιχνίδι το σημερινό, σίγουρα είναι φαβορί ο Ολυμπιακός».

Παράλληλα, σχολίασε τα δείγματα που έχουν παρουσιάσει οι «ερυθρόλευκοι» έως τώρα, αναφέροντας: «Έχει μεγαλύτερο βάθος πάγκου σε σχέση με πέρυσι. Πολύ λίγες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να βγαίνει ο Βεζένκοβ και να μπαίνει ο Πίτερς. Μοναδικό ερώτημα είναι πότε θα αρχίσει να τα βάζει ο Κάναν. Αν δει κάποιος προσεκτικά το παιχνίδι, έχει μπει 100% στη φιλοσοφία, έχει καλές αποστάσεις, βγαίνει σωστά από το σκριν, έχοντας πολύ προσεκτικές άμυνες πάνω του ».

Καταλήγοντας, επεσήμανε: «Όσοι δεν έχουν πάρει διαρκείας (έχουν δοθεί περίπου 5.500 διαρκείας), να πάρουν. Θα δουν ωραία πράγματα. Είναι αισιόδοξα τα μηνύματα».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x