Ελλάδα

Ζέρβας: «Δεν έχει φτάσει ακόμα στο πικ του ο Ολυμπιακός»

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το 2/2 του μπασκετικού Ολυμπιακού στην Ισπανία.

Το δικό του σχόλιο για την πρώτη απόλυτα επιτυχημένη «διαβολοβδομάδα» του μπασκετικού Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα έκανε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Ολυμπιακού, όμως η ομάδα δεν έχει φτάσει στο πικ της και έχει καταφέρει σε συνέχεια της περσινής σεζόν να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Ήταν ένα παιχνίδι που αρνήθηκε να χάσει ο Ολυμπιακός σε ένα ματς που έδειχνε πως θα το χάσει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το σημείο που θα σταθώ είναι ο ρυθμός και έδειχνε μία Μπασκόνια άλλων εποχών, όμως βρέθηκε η λύση και τα credits πηγαίνουν σε όλους. Ο Βεζένκοφ κράτησε την ομάδα στην τρίτη περίοδο και στην 4η περίοδο είδαμε έναν Σλούκα όπως τον θέλει ο Μπαρτζώκα και μαζί με τον Λαρεντζάκη είναι καταλυτικός στις άμυνες της ομάδας», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Γυρίζει και ο Παπανικολάου, θα δούμε έναν Ολυμπιακό στην πλήρη του μορφή και θα παίξει και αύριο με τον Άρη. Αυτό που έχει κάνει με το 4-0, έχει την καβάτζα να κάνει μία – δύο ήττες εκτός προγράμματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x