Ελλάδα

Ζέρβας: «Φάνηκε η πραγματική διαφορά ποιότητας του Ολυμπιακού - Γι’ αυτό ξέσπασε ο Μπαρτζώκας»

Ο Νίκος Ζέρβας σχολίασε την εικόνα του τρίτου τελικού με την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, αλλά και τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Νίκος Ζέρβας θεωρεί πως η εικόνα στο Game 3 των τελικών ήταν αντιπροσωπευτική της διαφοράς που υπάρχει φέτος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

«Φάνηκε η πραγματική διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός πλησίασε σε επίπεδα απόδοσης την ομάδα που θαύμασε όλη η Ευρώπη μέσα στη χρονιά», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. «Ο Ολυμπιακός είχε πολύ περισσότερες ασίστ, έπαιξε πολύ πιο πιεστική άμυνα κουράζοντας τον Λι, ενώ ο Σλούκας έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Ένα από τα κλειδιά ήταν και το σχήμα με Βεζένκοφ και Πίτερς στα φόργουορντ, που ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να μην παίξει τόσο κλειστά μέσα στη ρακέτα του και έτσι πέρασαν πολλές μπάλες στους ψηλούς», πρόσθεσε.

Όσο για τους τραυματίες, είπε: «Ο Παπανικολάου κούτσαινε αρκετά χθες. Θα κάνει εξετάσεις σήμερα και θα δούμε. Αυτό είναι το τίμημα από τα 40 λεπτά που έπαιξε στον τρίτο τελικό. Ο Βεζένκοφ πέρασε ατέλειωτες ώρες με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας και πολύ λίγοι παίκτες πριν από μια απόφαση καριέρας θα έσφιγγαν τα δόντια και θα έπαιζαν. Έδειξε μεγαλείο και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Τέλος, για το ξέσπασμα του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου είπε πως «… στοχοποιείται ένας άνθρωπος που δεν είναι όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν κάποιοι. Είναι ένας φειδωλός άνθρωπος, που σέβεται απόλυτα τον Παναθηναϊκό και ουδέποτε τον υποτίμησε. Είναι άδικο αυτό που γίνεται εναντίον του. Οι ίδιοι άνθρωποι που αποδομούν με ψέματα τον κόουτς Μπαρτζώκα, έχουν αποδομήσει έναν-έναν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Καλό θα είναι να γνωρίζεις κάποιον χαρακτήρα πριν πας να τον δολοφονήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x