Ελλάδα

Ζέρβας: «Μεγάλο επίτευγμα για Ολυμπιακό ότι έχει περάσει στα playoffs από τον Φεβρουάριο»

Στα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πατρών, αλλά και για τη διαβολοβδομάδα που προηγήθηκε, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Στα τελευταία νέα του Ολυμπιακού αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Προμηθέα Πατρών, στάθηκε αρχικά ο Νίκος Ζέρβας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μιλώνοντας με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως εκτός 12αδας για απόψε έμεινε ο Ταρίκ Μπλακ, όπως και ο τραυματίας Κώστας Σλούκας, ο οποίος θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να προλάβει ακόμα και το ματς με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Στη συνέχεια, στάθηκε στις δύο εξαιρετικές εμφανίσεις που συνδυάστηκαν με νίκες για τους Πειραιώτες στη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «Ο Ολυμπιακός ανάλογα με τον αντίπαλο προσαρμόζεται και αλλάζει στιλ παιχνιδιού από αμυνα, σε επίθεση. Ήταν μια ιδανική εβδομάδα αυτή για την ομάδα, η οποία χρειάζεται μάξιμουν τρεις νικες για το πλεονέκτημα έδρας. Το ότι έχει περάσει από τα μεσα Φεβρουαρίου στα πλει οφ της Ευρωλίγκας είναι μεγαλο επίτετγμα. Για δεύτερη σερί χρονιά πρωταγωνιστεί, έχοντας το 10ο μπατζετ της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός δεν εχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλοστα πλέι οφ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην γραμμή των ψηλών του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την άποψή του πως ο Ταρίκ Μπλακ θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα, με τον Μπόλομποϊ να είναι αυτή την στιγμή τρίτος στην ιεραρχία της θέσης «5».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x