Ελλάδα

Ζέρβας: «Ο Μπαρτζώκας θέλει το καλό του Ολυμπιακού και έχει αποδείξει ότι αξίζει εμπιστοσύνη»

Ακούστε το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά το παιχνίδι με την Εφές στην Ευρωλίγκα και ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΜακΚίσικ είναι έτσι και αλλιώς εκτός, από αρχές Νοεμβρίου θα τον δούμε να προπονείται ξανά, και ο Σίκμα, ακόμα και αν ήταν απόλυτα καλά, δεν νομίζω ότι θα ρισκάρουν και ο Ολυμπιακός θα πάει με την ομάδα που είδαμε με την Εφές», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας όσον αφορά τις απουσίες των Πειραιωτών.

Στη συνέχεια, μίλησε για την εικόνα του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο προηγούμενο (ευρωπαϊκό) παιχνίδι: «Ο Γκος είναι μία απόδειξη για εκείνους που κατηγορούσαν το σχεδιασμό του Ολυμπιακού και έκαναν λόγο για λάθος επιλογή. Πρώτα από όλους, ο προπονητής γνωρίζει καλά, αλλά δεν μπορεί να βγάλει τα μάτια του μόνος του.



Δεν είπαμε ότι δεν κάνει λάθη, αλλά δεν θέλει το κακό της ίδιας του της ομάδας. Ο Σίκμα, για παράδειγμα, δεν του έχει βγει και χρειάζεται χρόνο. Θέλει ψυχραιμία και να δείχνουμε εμπιστοσύνη, σε ανθρώπους που αποδειγμένα έχουν αποδείξει ότι την αξίζουν
».

Και κλήθηκε να μιλήσει για το ενδεχόμενο ενίσχυση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ: «Δεν βλέπω άμεσα κάποια κίνηση. Ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει αυτή τη στιγμή, σίγουρα εξετάζει την αγορά και κοιτάει, αλλά δεν ψάχνεται για να πάρει άμεσα κάποιον. Θέλει να δει όλο το ρόστερ, να το έχει στη διάθεσή του, και μετά θα υπάρξει μία τέτοια κουβέντα. Εγώ, αν έκανα κάποια κίνηση, θα ήταν για το 4-5, για να υπάρχει μία επιπλέον λύση σε αυτές τις θέσεις στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x