Ελλάδα

Ζέρβας: «Αυτό θα είναι μεγαλύτερο κέρδος από την πρωτιά στην Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του ματς με την ΑΕΚ και της διαβολοβδομάδας στην Ευρωλίγκα.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης (17:15) με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική της Basket League και της διαβολοβδομάδας της Ευρωλίγκας μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, επεσήμανε μέσω της εκπομπής «Μπάσκετοι» των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά ότι δεν θα είναι εύκολο το σημερινό ματς με την Ένωση για το πρωτάθλημα, τονίζοντας, παράλληλα ότι θα έχει τις ίδιες απουσίες (Γκος, ΜακΚίσικ, Σίκμα) η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Επίσης, έκανε την εκτίμηση ότι μόνο ο Γκος θα βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί στα δύο ματς της Ευρωλίγκα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει κανονική προπόνηση με επαφές πριν το ματς με την Αρμάνι.

Μάλιστα, με αφορμή τις απουσίες στον Ολυμπιακό, επισήμανε ότι πιο σημαντικό θα είναι για τους Πειραιώτες θα είναι από μία πιθανή πρώτη θέση στην Ευρωλίγκα να μην προκύψουν άλλα προβλήματα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ήττα από την Μπαρτσελόνα και την κούραση που έβγαλε στο φινάλε ο Ολυμπιακός, ενώ σε συζήτηση που έκανε με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά έγινε κουβέντα για τη διαχείριση που έγινε στο ματς με τον Άρη το οποίο προηγήθηκε. Διότι καταπονήθηκαν παίκτες όπως ο Τόμας Γουόκαπ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Παράλληλα, για τον Ίγκνας Μπραζντέικις εξέφρασε την άποψη ότι είχε καλή εικόνα στο ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x