Ελλάδα

Ζιάγκος: «Στο δεύτερο ημίχρονο διεκδικήσαμε ότι μας αναλογούσε»

Στο γεγονός πως η Μύκονος δεν έδειξε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό την ομάδα αυτού του διαστήματος στάθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος τόνισε πως η Μύκονος δεν άρεσε στο πρώτο ημίχρονο και πως τους έκανε καλό η ανάπαυλα και βγήκαν να σεβαστούν στο άθλημα στο δεύτερο ημίχρονο κι ήταν ανταγωνιστικοί, στάθηκε στα στατιστικά που έκαναν τη διαφορά στα δύο ημίχρονα και ζήτησε να γεμίσουν οι Μυκονιάτες το γήπεδο την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Εμείς, μέχρι τώρα, ήμασταν μια ομάδα η οποία, όταν κοιτούσαμε τον καθρέφτη μας, αυτό που βλέπαμε μας άρεσε. Σήμερα δεν μας άρεσε αυτό που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο.

Νομίζω ότι η ανάπαυλα μας έκανε καλό. Επιστρέψαμε και βγήκαμε στο γήπεδο ως μια ομάδα ανθρώπων που αγωνίζεται, διεκδικεί και σέβεται το άθλημα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αν δεν κάνω λάθος, χάσαμε με 25 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ κερδίσαμε κατά έναν πόντο στο δεύτερο ημίχρονο στο επιμέρους σκορ. Εκεί αποτυπώνεται η αίσθηση που έχω για το πώς εμφανίστηκε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο.

Αλλά και κάποιοι δείκτες είναι ενδεικτικοί: Εξι λάθη αντί για 16 του πρώτου ημιχρόνου. Δώσαμε 22 πόντους από λάθη στο πρώτο ημίχρονο και 12 στο δεύτερο. Κάποια επιμέρους στοιχεία δείχνουν μια αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης του αγώνα. Θέλουμε να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν στο παιχνίδι της Κυριακής στο νησί μας, στη φυσική μας έδρα, εκεί που ‘χτυπάει η καρδιά’ αυτής της ομάδας, ώστε να επιστρέψουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη που έχουμε λάβει από τους Μυκονιάτες και τους Κυκλαδίτες, των οποίων δημιούργημα είναι αυτή η ομάδα και στους οποίους απευθύνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x